طرح درس (براساس سرفصل)
| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | فایل | Pdf File |
| 2 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | این درس به ارزش 2 واحد نظری به منظور آشنایی دانشجویان دوره کارشناسی بهداشت موادغذایی با بیماری های مشترک ناقله از حیوانات به انشان و مخاطرات کار به مواد و ترشحات با منشاء دامی طراحی شده است. ارتقای ایمنی و سلامت جامعه از اهداف مهم این درس است. |
| 3 | هدف کلی | اشنایی با بیماری های زئونوز ویروسی، باکتریاییی، انگلی، تک یاخته ای، قارچی و ... |
| 4 | شایستگی های پایه | اطلاعات ویروس شناسی، ایمونولوژی و باکتری شناسی |
| 5 | اهداف یادگیری | اشنایی با بیماری های زئونوز ویروسی، باکتریاییی، انگلی، تک یاخته ای، قارچی و ... |
| 6 | روش تدریس | کار گروهی و مشارکت کلاسی تدریس با ارایه PPT |
| 7 | وظایف دانشجو | مطالعه مقدماتی مباحث اعلامی پیش از هر جلسه |
| 8 | منبع | خلاصه عفونی گرین ؛ جواد خوش نگاه؛ انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد(1403) بیماری های مشترک انسان و دام . ناشر: انتشارات دانشگاه تهران نویسنده: دکتر محمدعلی راد راهنمای کشوری مبارزه با بیماری های زئونوز (دفتر بیماری های واگیر وزرات بهداشت) |
| 9 | مواد و امکانات آموزشی | PC / PPT |
| 10 | نحوه ارزشیابی | امتحان کتبی پایانترم 20 نمره |
