1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
برای استفاده بهینه از نهادههای تولید در بخش کشاورزی و اقتصادی کردن تولید محصولات کشاورزی، لازم است متخصصینی تربیت شوند که دانش کشاورزی را با دانش اقتصادی تلفیق نموده و با توجه به تجربیات علمی و عملی کشاورزی، اصول و تئوریهای علم اقتصاد را در مراحل مختلف تولید و توزیع کالاها و خدمات کشاورزی، در زمینه برنامه ریزی، تهیه طرحهای توجیهی کشاورزی و ارزیابی اقتصادی آنها بکار گیرند. |
2 |
هدف کلی |
نظام تولید و توزیع محصولات و خدمات کشاورزی همانند سایر بخش های اقتصادی لزوما باید از منظر اقتصادی مورد تحلیل و ارزیابی قرار گیرند. محدودیت نهاده های کشاورزی همچون زمین، آب، نیروی کار، سرمایه، و سایر منابع تولید باعث می گردد تا مسئله صرفه اقتصادی برای تصمیم گیری در تولید کشاورزی در اولویت باشد. علم اقتصاد کشاورزی برای بررسی و عملکرد دقیق روابط اقتصادی میان داده ها و ستاندههای کشاورزی، کاربرد روشهای مختلف تحلیل و ارزیابی و سایر اصول اقتصادی در این بخش تعریف شده است. لذا هدف علم اقتصاد کشاورزی نیز کاربرد علم اقتصاد و تئوریهای اقتصادی در حوزه تولید و توزیع محصولات و خدمات کشاورزی می باشد. |
3 |
اهداف یادگیری |
علم اقتصاد کشاورزی برای بررسی و عملکرد دقیق روابط اقتصادی میان داده ها و ستاندههای کشاورزی، کاربرد روشهای مختلف تحلیل و ارزیابی و سایر اصول اقتصادی در این بخش تعریف شده است. لذا هدف علم اقتصاد کشاورزی نیز کاربرد علم اقتصاد و تئوریهای اقتصادی در حوزه تولید و توزیع محصولات و خدمات کشاورزی می باشد. |
4 |
روش تدریس |
حضوری |
5 |
وظایف دانشجو |
حضور فعال در کلاس |
6 |
منبع |
منبع درسی معرفی شده توسط استاد در گروه آموزشی مربوطه |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
ماژیک |
8 |
نحوه ارزشیابی |
حضور به موقع در کلاس 2 نمره
میان ترم 8 نمره
پایان ترم 10 نمره |