# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مقدمه و تعریف علم اقتصاد | |
2 | شناخت نوع کشاورزی | |
3 | کشاورزی سنتی و مدرن | |
4 | موضوع مورد بحث در اقتصاد کشاورزی | |
5 | مبحث تقاضای مصرف کننده | |
6 | کشش قیمتی | |
7 | انواع کشش پذیری | |
8 | عرضه | |
9 | مفهوم کشش عرضه | |
10 | بازار | |
11 | نحوه تعیین قیمت محصولات کشاورزی | |
12 | مالیات | |
13 | صادرات و واردات | |
14 | اقتصاد تولید | |
15 | تولید کل و متوسط و نهایی | |
16 | هزینه های تولید | |
17 | هزینه نهایی | |
18 | حداکثر سازی سود | |
19 | حداقل سازی ضرر | |
20 | جلوگیری از ورشکستگی | |
21 | میزان مطلوب بکارگیری نهاده | |
22 | میزان مطلوب تولید | |
23 | هزینه فرصت | |
24 | جمع بندی مطالب |