1 |
مقدمه و تعریف علم اقتصاد |
|
2 |
مقدمه و تعریف علم اقتصاد |
|
3 |
معرفی مدیریت واحدهای دامی |
|
4 |
مفاهیم اولیه اقتصاد تولید |
|
5 |
روابط تولیدی |
|
6 |
تحقیق در مورد تولید و توزیع کالا |
|
7 |
منابع مورد نیاز برای تولید کالا |
|
8 |
مصرف اقتصادی نهاده های تولیدی |
|
9 |
سه ناحیه تولید |
|
10 |
مصرف بهینه نهاده های تولیدی |
|
11 |
مدیریت مصرف نهاده ها |
|
12 |
کشش تولید |
|
13 |
زیان تولید کننده |
|
14 |
مدیریت بهینه واحد تولید دامی |
|
15 |
فساپذیری محصولات دامی |
|
16 |
نحوه تصمیم گیری مدیران صنعت دام |
|
17 |
تقاضا برای محصولات دامی |
|
18 |
مفهیم کشش تقاضا |
|
19 |
مفهیم عرضه |
|
20 |
مفهیم کشش عرضه |
|
21 |
بازار |
|
22 |
اثر سیاستهای دولت بر تعادل بازار |
|
23 |
اثر مالیاتها بر تعادل بازار |
|
24 |
سیاستهای حمایتی دولت |
|