1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
• آموزش اندازه گیری و کنترل بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا در جمعیت، اصول مطالعه عوامل مرتبط با آلودگیهای مواد غذایی و بیماریهای غذایی، آشنایی با تجزیه و تحلیل داده های حاصل از مطالعات |
2 |
هدف کلی |
• آشنایی فراگیران با شاخص های اندازه گیری بیماریها، عوامل موثر بر رخداد و گسترش بیماریها، کنترل و پیشگیری بیماریها ، آشنایی با اصول تحقیقات اپیدمیولوژیک و آنالیز مطالعات مرتبط با بهداشت مواد غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
• آشنایی با مباحث آمار و احتمالات |
4 |
اهداف یادگیری |
• تعریفی جامع از اپیدمیولوژی را ارائه کند
• اهداف اپیدمیولوژی و کاربردهای آن را بیان نماید
• مفهوم اپیدمیولوژی توصیفی و تحلیلی را شرح دهد
• با تعاریف و محاسبه شاخص های اندازه گیری ابتلا و مرگ آشنا باشد
• انواع مطالعات اپیدمیولوژیک را نام برده، طبقه بندی نماید
• خصوصیات و کاربرد مطالعات توصیفی و تحلیلی را توضیح دهد
• با آنالیز داده های حاصل از مطالعات و گزارش نتایج آشنا باشد
• با مفهوم اعتبار تست های تشخیصی و شیوه محاسبه ان آشنا باشد |
5 |
روش تدریس |
سخنرانی، بحث گروهی و حل تمرین ها |
6 |
وظایف دانشجو |
مشارکت در ارایه مباحث محول شده به دانشجویان و حل تمرین ها |
7 |
منبع |
اپیدمیولوژی لئون گوردیس ترجمه دکتر کوروش هلاکوئی نائینی - دکتر حسین صباغیان، ویرایش پنجم، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران 1395 |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
نرم افزار وبینار و سایت آموزش مجازی (vu) |
9 |
نحوه ارزشیابی |
65% ارزیابی های مستمر در طول ترم
10% حضور فعال در کلاس و شرکت در مباحث کلاسی
25% آزمون نهایی |
10 |
فایل |
Pdf File |