طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره • آموزش اندازه گیری و کنترل بیماریهای منتقله از طریق آب و غذا در جمعیت، اصول مطالعه عوامل مرتبط با آلودگیهای مواد غذایی و بیماریهای غذایی، آشنایی با تجزیه و تحلیل داده های حاصل از مطالعات
2 هدف کلی • آشنایی فراگیران با شاخص های اندازه گیری بیماریها، عوامل موثر بر رخداد و گسترش بیماریها، کنترل و پیشگیری بیماریها ، آشنایی با اصول تحقیقات اپیدمیولوژیک و آنالیز مطالعات مرتبط با بهداشت مواد غذایی
3 شایستگی های پایه • آشنایی با مباحث آمار و احتمالات
4 اهداف یادگیری • تعریفی جامع از اپیدمیولوژی را ارائه کند • اهداف اپیدمیولوژی و کاربردهای آن را بیان نماید • مفهوم اپیدمیولوژی توصیفی و تحلیلی را شرح دهد • با تعاریف و محاسبه شاخص های اندازه گیری ابتلا و مرگ آشنا باشد • انواع مطالعات اپیدمیولوژیک را نام برده، طبقه بندی نماید • خصوصیات و کاربرد مطالعات توصیفی و تحلیلی را توضیح دهد • با آنالیز داده های حاصل از مطالعات و گزارش نتایج آشنا باشد • با مفهوم اعتبار تست های تشخیصی و شیوه محاسبه ان آشنا باشد
5 روش تدریس سخنرانی، بحث گروهی و حل تمرین ها
6 وظایف دانشجو مشارکت در ارایه مباحث محول شده به دانشجویان و حل تمرین ها
7 منبع اپیدمیولوژی لئون گوردیس ترجمه دکتر کوروش هلاکوئی نائینی - دکتر حسین صباغیان، ویرایش پنجم، انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران 1395
8 مواد و امکانات آموزشی نرم افزار وبینار و سایت آموزش مجازی (vu)
9 نحوه ارزشیابی 65% ارزیابی های مستمر در طول ترم 10% حضور فعال در کلاس و شرکت در مباحث کلاسی 25% آزمون نهایی
10 فایل Pdf File