طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره • آموزش ارزیابی وضعیت رخداد وگسترش بیماریها بخصوص بیماریهایی با منشا غذایی در جمعیت، اصول مطالعات اپیدمیولوژیک در حوزه مواد غذایی و روشهای پیشگیری و کنترل بیماریهای غذایی
2 هدف کلی • آشنایی فراگیران با شاخص های اندازه گیری بیماریها و گزارش آن، عوامل موثر بر رخداد و گسترش بیماریها، کنترل و پیشگیری بیماریها ، آشنایی با اصول تحقیقات اپیدمیولوژیک و آنالیز مقدماتی مطالعات مرتبط با بهداشت مواد غذایی
3 شایستگی های پایه آشنایی با مباحث پایه ای آمار و احتمالات
4 اهداف یادگیری • تعریفی جامع از اپیدمیولوژی را ارائه کند • اهداف اپیدمیولوژی و کاربردهای آن را بیان نماید • مفهوم اپیدمیولوژی توصیفی و تحلیلی را شرح دهد • با تعاریف و محاسبه شاخص های اندازه گیری ابتلا و مرگ آشنا باشد • انواع مطالعات اپیدمیولوژیک را نام برده، طبقه بندی نماید • خصوصیات و کاربرد مطالعات توصیفی و تحلیلی را توضیح دهد • با مفهوم اعتبار تست های تشخیصی و شیوه محاسبه ان آشنا باشد • خصوصیات و کاربرد مطالعات توصیفی و تحلیلی را توضیح دهد • ویژگیهای مطالعات مقطعی و نحوه طراحی آن را بیان کند • ویژگیهای مطالعات مورد شاهد و مطالعات همگروهی را توضیح دهد • اپیدمی را تعریف کند و مراحل بررسی و کنترل یک اپیدمی را فهرست نماید
5 روش تدریس سخنرانی و بحث گروهی و حل تمرین
6 وظایف دانشجو شرکت فعال در کلاس و حل تمرینها
7 منبع ودوود رضویلر، میکروبهای بیماریزا در مواد غذائی واپیدمیولوژی مسمومیتهای غذائی، انتشارات دانشگاه تهران، جاپ پنجم، 1397 لئون گوردیس، اپیدمیولوژی، ترجمه دکتر حسین صباغیان و دکتر کورش هلاکویی نایینی، ویرایش پنجم، 1396
8 مواد و امکانات آموزشی وایت بورد و ویدئو پروژکتور
9 نحوه ارزشیابی 6 نمره ارزیابی های در طول ترم 14 نمره آزمون پایانی
10 فایل Pdf File