طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره تخصصی- الزامی
2 هدف کلی هدف بخش عمومی کاشت، داشت و برداشت حداقل 3 محصول عمده زراعی منطقه شامل غلات، نباتات علوفه ای، صیفی و سبزی خواهد بود. هدف بخش تخصصی کسب مهارت های عملی در شناسایی و روش مدیریت عوامل مهم آفات و بیماری های محصولات زراعی و صیفی منطقه می باشد.
3 شایستگی های پایه خاکشناسی عمومی-زراعت عمومی- حشره شناسی عمومی- بیماری های گیاهی
4 روش تدریس کارهای عملی و صحرایی در مزرعه، بازدیدهای دوره ای
5 وظایف دانشجو حضور و مشارکت در فعالیت های عملی و بازدید های دوره ای
6 منبع 1-خواجه پور، م. ر.1387. اصول و مبانی زراعت "نگارش دوم". جهاد دانشگاهی (دانشگاه صنعتی اصفهان). 398 ص. 2-الهی نیا، س. ع.، رضی، ا. 1389. بیماریهای گیاهان زراعی و روشهای مبارزه با آنها. دانشگاه گیلان. 572 ص. 3- اسماعیلی، م.، آزمایش فرد، پ.، میر کریمی، ا.1393.حشره شناسی کشاورزی.انتشارات دانشگاه تهران. 700 ص.
7 مواد و امکانات آموزشی زمین کشاورزی- ماشین آلات کشاورزی- آب- بذر و دیگر نهاده های کشاورزی،
8 نحوه ارزشیابی پرسش و پاسخ عملی جهت ارزشیابی مستمر- امتحان پایان ترم بصورت کتبی و عملی.