1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی- الزامی |
2 |
هدف کلی |
هدف بخش عمومی کاشت، داشت و برداشت حداقل 3 محصول عمده زراعی منطقه شامل غلات، نباتات علوفه ای، صیفی و سبزی خواهد بود. هدف بخش تخصصی کسب مهارت های عملی در شناسایی و روش مدیریت عوامل مهم آفات و بیماری های محصولات زراعی و صیفی منطقه می باشد. |
3 |
شایستگی های پایه |
خاکشناسی عمومی-زراعت عمومی- حشره شناسی عمومی- بیماری های گیاهی |
4 |
روش تدریس |
کارهای عملی و صحرایی در مزرعه، بازدیدهای دوره ای |
5 |
وظایف دانشجو |
حضور و مشارکت در فعالیت های عملی و بازدید های دوره ای |
6 |
منبع |
1-خواجه پور، م. ر.1387. اصول و مبانی زراعت "نگارش دوم". جهاد دانشگاهی (دانشگاه صنعتی اصفهان). 398 ص.
2-الهی نیا، س. ع.، رضی، ا. 1389. بیماریهای گیاهان زراعی و روشهای مبارزه با آنها. دانشگاه گیلان. 572 ص.
3- اسماعیلی، م.، آزمایش فرد، پ.، میر کریمی، ا.1393.حشره شناسی کشاورزی.انتشارات دانشگاه تهران. 700 ص. |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
زمین کشاورزی- ماشین آلات کشاورزی- آب- بذر و دیگر نهاده های کشاورزی، |
8 |
نحوه ارزشیابی |
پرسش و پاسخ عملی جهت ارزشیابی مستمر- امتحان پایان ترم بصورت کتبی و عملی. |