1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی اصلی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با مراحل کاشت داشت و برداشت محصولات علوفه ای صنعتی غلات و اصول دیمکاری |
3 |
شایستگی های پایه |
آشناسی با مفاهیم تئوری دروس غلات گیاهان صنعتی گیاهان علوفه ای و دیمکاری |
4 |
اهداف یادگیری |
کاشت محصولات صنعتی
کاشت غلات
کاشت گیاهان علوفه ای
آشنایی با مراحل داشت و برداشت گیاهان مذکور |
5 |
روش تدریس |
بصورت عملیاتی و میدانی و مجازی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع مستمر و تمام وقت در مزرعه و ارایه گزارش کار |
7 |
منبع |
اصول و مبانی زراعت - 1390 - دکتر خواجه پور - انتشارات دانشگاه اصفهان
زراعت نباتات سنعتی - 1385 - دکتر خواجه پور - انتشارات دانشگاه اصفهان |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
تجهیزات کاشت داشت و برداشت و زمین و آب و سایر نهاده های تولید |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزشیابی مستمر 20 درصد - گزراش کار 20 درصد - اریابی نهایی 60 درصد |