1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس جهت آشنایی دانشجویان رشته بهداشت مواد غذایی و آبزیان با انواع گیاهان زراعی و باغی می باشد. ضمن اینکه مباحث کاربردی در مورد شناسایی، کاربرد و تولید گیاهان باغی را بطور تئوری و عملی خواهند آموخت. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با اصول علم باغبانی، گیاهان و روش های تولید آنها، تاسیسات و ادوات باغبانی و نکات دیگری پیرامون این موضوعات |
3 |
شایستگی های پایه |
گیاهشناسی یا زیست گیاهی |
4 |
اهداف یادگیری |
در این درس، دانشجویان مباحث کاربردی در مورد امکانات و وسایل تولید و همچنین کاشت تا برداشت گیاهان باغی را خواهند آموخت. |
5 |
روش تدریس |
ارائه مطالب با بهره گیری از تصاویر و فیلم های آموزشی در کلاس به همراه فعالیت در گلخانه و بازدید از مراکز تولیدی. کوئیزهای دوره ای و پرسش و پاسخ در ابتدای کلاس جهت یادآوری مباحث قبلی. |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور منظم در کلاس بهمراه مشارکت در پرسش و پاسخ ها و مباحث گروهی، انجام وظایف محوله در بخش عملی و فعالیت منظم در گلخانه و مزرعه تحقیقاتی |
7 |
منبع |
خوشخوی، مرتضی. 1401. اصول نوین باغبانی. انتشارات دانشگاه شیراز. 674 صفحه.
خوشخوی، مرتضی.، شیبانی، بیژن.، روحانی، ایرج.، تفضلی، عنایت الله. 1386. اصول باغبانی (مبانی دانش بوستانداری). انتشارات دانشگاه شیراز. 606 صفحه. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
گلخانه، ادوات باغبانی، بذور و سایر مواد تکثیری گیاهان باغی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
کوئیز، تکالیف کلاسی، میان ترم، گزارشات بازدید |