1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی- الزامی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با کاشت، داشت و برداشت برخی از محصولات عمده زراعی منطقه از جمله غلات، گیاهان علوفه ای، گیاهان صنعتی، صیفی و سبزی ، کسب مهارت های عملی در شناسایی و روش های مدیریت عوامل مهم آفات و بیماری های محصولات زراعی و صیفی منطقه |
3 |
شایستگی های پایه |
خاکشناسی عمومی-زراعت عمومی-گیاه شناسی- حشره شناسی عمومی- بیماری های گیاهی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با کاشت، داشت و برداشت برخی از محصولات عمده زراعی منطقه از جمله غلات، گیاهان علوفه ای، گیاهان صنعتی، صیفی و سبزی ، کسب مهارت های عملی در شناسایی و روش های مدیریت عوامل مهم آفات و بیماری های محصولات زراعی و صیفی منطقه |
5 |
روش تدریس |
کارهای عملی و صحرایی در مزرعه،گلخانه و بازدیداز مراکز کشاورزی و تحقیقاتی مرتبط |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور و مشارکت درکلاس های توجیهی عملیات کشاورزی به منظور آشنایی با آفات و بیماریهای مهم برخی گیاهان منطقه ، حضور در فعالیت های عملی در مزرعه و بازدید های مورد نظر |
7 |
منبع |
-خواجه پور، م. ر.1387. اصول و مبانی زراعت "نگارش دوم". جهاد دانشگاهی (دانشگاه صنعتی اصفهان). 398 ص. 2-الهی نیا، س. ع.، رضی، ا. 1389. بیماریهای گیاهان زراعی و روشهای مبارزه با آنها. دانشگاه گیلان. 572 ص. 3-جعفرپور، ب. 1364 . بیماری های مهم گیاهی ، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. 287 ص.4- شریف نبی، ب. 1389 .بیماری های گیاهان زراعی ایران انتشارات دانشگاه صنعتی اصفهان 422ص. 5-اسماعیلی، م.، آزمایش فرد، پ.، میر کریمی، ا.1393.حشره شناسی کشاورزی.انتشارات دانشگاه تهران. 700 ص. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
مزرعه دانشکده کشاورزی- ماشین آلات کشاورزی- وسیله ایاب و ذهاب برای دانشجویان جهت بازدید از مناطق مورد نظر |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارایه سمینار کلاسی در رابطه با آفات و بیماری های گیاهان مهم منطقه ،پرسش و پاسخ عملی جهت ارزشیابی مستمر، امتحان پایان ترم بصورت کتبی و عملی. |