1 |
عوامل تاثیر گذار بر اکوسیستم های کشاورزی |
|
2 |
استراتژی مدیریت بیماری های گیاهی |
|
3 |
ترکیب های شیمیایی مورد استفاده در کنترل بیماری های گیاهی |
|
4 |
آنتی بیوتیک ها در کنترل بیماری های گیاهی |
|
5 |
روش های فیزیکی کنترل بیماری های گیاهی |
|
6 |
کنترل بیولوژیک و مکانیسم عمل آنتاگونیست ها |
|
7 |
نقش قارچها، باکتریها و نماتدها در کنترل بیولوژیک عوامل بیماریزا |
|
8 |
استفاده از فرآورده های گیاهی شامل عصاره ها و اسانس ها در کنترل عوامل بیماریزا |
|