1 |
آشنایی با علایم و نشانه های بیماری در گیاهان زینتی |
|
2 |
خصوصیات عوامل بیماریزا در این گیاهان شامل قارچ ها، پروکاریوت ها ، ویروس ها، نماتدها و عوامل غیر زنده، |
|
3 |
جداسازی پاتوژن ها از گیاهان آلوده |
|
4 |
مشاهده علایم و بررسی میکروسکوپی بیماری های میخک |
|
5 |
مشاهده علایم و بررسی میکروسکوپی بیماری های سیکلامن |
|
6 |
مشاهده علایم و بررسی میکروسکوپی بیماری های گلسرخ |
|
7 |
مشاهده علایم و بررسی میکروسکوپی بیماریهای گلایل |
|
8 |
مشاهده علایم و بررسی میکروسکوپی بیماریهای بگونیا |
|
9 |
مشاهده علایم و بررسی میکروسکوپی بیماری ریشه گرزی خاجیان |
|
10 |
مشاهده علایم و بررسی میکروسکوپی بیماری های پیاز |
|
11 |
مشاهده علایم و بررسی میکروسکوپی بیماری های کاهو و کلم |
|
12 |
مشاهده علایم و بررسی میکروسکوپی بیماری های فلفل و هویج |
|
13 |
مشاهده علایم و بررسی میکروسکوپی بیماری های گوجه فرنگی و سیب زمینی |
|
14 |
مشاهده علایم و بررسی میکروسکوپی نماتد ریشه گرهی روی گیاهان زینتی، سبزی و جالیز |
|
15 |
مرور نمونه ها |
|