| 1 |
استراتژی مدیریت بیماری های گیاهی |
|
| 2 |
عوامل تاثیر گذار بر اکوسیستم های کشاورزی |
|
| 3 |
ترکیب های شیمیایی مورد استفاده در کنترل بیماری های گیاه |
|
| 4 |
روش های فیزیکی کنترل بیماری های گیاهی |
|
| 5 |
آنتی بیوتیک ها در کنترل بیماری های گیاهی |
|
| 6 |
کنترل بیولوژیک و مکانیسم عمل آنتاگونیست ها |
|
| 7 |
نقش قارچها، باکتریها و نماتدها در کنترل بیولوژیک عوامل بیماریزا |
|
| 8 |
استفاده از فرآورده های گیاهی شامل عصاره ها و اسانس ها در کنترل عوامل بیماریزا |
|