1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی انتخابی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با بیماریهای گلخانه ای و روش های کنترل آنها |
3 |
شایستگی های پایه |
بیماریهای گیاهان زینتی، جالیزی و سبزی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با بیماریهای مهم محصولات گلخانه ای و روش های کنترل آنها |
5 |
روش تدریس |
پاور پوینت، وایت برد، سخرانی، پرسش پاسخ و مباحثه در کلاس |
6 |
وظایف دانشجو |
شرکت مستمر در کلاس و انجام فعالیت های محوله |
7 |
منبع |
منابع ذکر شده در فایل پیوست |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
تخته وایت برد اسلاید پاورپوینت و امکانات آزمایشگاهی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
حضوری در سر کلاس و امتحان فاینال |
10 |
فایل |
Pdf File |