1 |
روشهای مطالعه سلول میکروبی: روشهای کلاسیک 1 (میکروسکوپی – کشت – بیوشیمیایی) |
|
2 |
روشهای مطالعه سلول میکروبی: روشهای کلاسیک 2 (میکروسکوپی – کشت – بیوشیمیایی)- روشهای مدرن: ایمونولوژیکی |
|
3 |
روشهای مطالعه سلول میکروبی: روشهای مولکولی |
|
4 |
مطالعه سلول میکروبی: نوکلئوئید و کروموزوم باکتری |
|
5 |
مطالعه سلول میکروبی: ریبوزوم پروکاریوتی – اجسام ذخیره ای - مگنتوزوم – وزیکول گازی انواع دیواره سلولی - ترکیب SASP اسپور و نقش آن |
|
6 |
رشد میکروارگانیسم ها: مقدمه - روشهای اندازه گیری رشد- عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسم ها (دما – (pH |
|
7 |
عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسم ها: اکسیژن |
|
8 |
سمینار دانشجویی – طراحی پرایمر- عوامل فیزیکی کنترل کننده رشد میکروارگانیسم ها: اشعه – حرارت - فیلتراسیون |
|
9 |
عوامل شیمیایی کنترل کننده رشد میکروارگانیسم ها- نانوذرات |
|
10 |
ژنتیک باکتریها: جهش در باکتریها و انواع آن |
|
11 |
ژنتیک باکتریها: جهش در مقیاس وسیع – جهش یافته های باکتریایی |
|
12 |
نوترکیبی ژنتیکی در باکتریها (روشهای انتقال ژن): ترانسفورماسیون طبیعی و مصنوعی |
|
13 |
معرفی باکتریوفاژها - ترانسداکسیون عمومی و ترانسداکسیون اختصاصی |
|
14 |
ژنتیک باکتریها: هم یوغی (کونژوگاسیون) |
|
15 |
متابولیسم باکتریها : تخمیر و باکتریهای تخمیر کننده |
|
16 |
متابولیسم باکتریها : تنفس بی هوازی -تنفس هوازی |
|
17 |
فتوسنتز و میکروارگانیسم فتوسنتتیک |
|
18 |
میکروبیولوژی کاربردی: میکروبیولوژی آب و فاضلاب (بیوسنسور میکروبی- مراحل تصفیه آب و فاضلاب) |
|
19 |
میکروبیولوژی غذایی |
|
20 |
میکروبیولوژی صنعتی |
|
21 |
بیوتکنولوژی میکروبی (1) |
|
22 |
بیوتکنولوژی میکروبی (2) |
|