1 |
مقدمه – کاربرد اجزاء سلول میکروبی |
|
2 |
کاربرد اجزاء سلول میکروبی (2) |
|
3 |
روشهای مطالعه میکروارگانیسم های کاربردی: روش های کلاسیک |
|
4 |
روشهای مطالعه میکروارگانیسم های کاربردی: روشی های پیشرفته |
|
5 |
عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسم های کاربردی |
|
6 |
روشهای کنترل میکروارگانیسم های کاربردی |
|
7 |
میکروبیولوژی غذایی: تعریف، موضوعات مورد بحث - متابولیسم |
|
8 |
میکروبیولوژی غذایی: میکروارگانیسم های دخیل در تولید مواد غذایی (2) |
|
9 |
میکروبیولوژی غذایی: میکروارگانیسم های دخیل در تولید مواد غذایی (2) |
|
10 |
میکروبیولوژی غذایی: روشهای حفظ ونگهداری مواد غذایی |
|
11 |
میکروبیولوژی صنعتی: متابولیت های اولیه و ثانویه میکروبی: تولید میکروبی آنهاو کاربرد آن در صنعت |
|
12 |
میکروبیولوژی محیطی: معرفی میکروارگانیسم های مهم محیطی و کاربرد آنها |
|
13 |
میکروبیولوژی محیطی: معرفی میکروارگانیسم های مهم محیطی و کاربرد آنها (2)- تصفیه فاضلاب |
|
14 |
بیوتکنولوژی محیطی: کنترل بیولوژیکی- بیورمیداسیون |
|
15 |
بیوتکنولوژی میکروبی و مهندسی ژنتیک میکروارگانیسم ها: روشهای انتقال ژن در باکتریها |
|
16 |
بیوتکنولوژی میکروبی و مهندسی ژنتیک میکروارگانیسم ها: میکروارگانیسم های طبیعی دستکاری ژنتیکی شده و کاربرد آنها |
|
17 |
مباحث جدید در میکروبیولوژی کاربردی |
|