1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس از دروس اجباری دانشجویان کارشناسی ارشد زیست فناوری میکروبی می باشد. این درس به صورت تئوری برگزار میگردد. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با فرایند تخمیر، میکروارگانیزمهای مهم در صنعت تخمیر، بهبود سویه های مفید در صنعت تخمیر، نحوه تولید بعضی از متابولیتهای مهم تخمیری و اشنایی با وسایل و تجهیزات مورد نیاز این صنعت و نحوه کاربرد هر یک از انها توضیح داده خواهد شد. |
3 |
شایستگی های پایه |
دانشجویان پس از گذراندن این درس قادر خواهند بود ضمن آشنایی با صنعت تخمیر قادر خواهند بود با انواع فرایندهای تخمیر و محصولات تخمیری اشنا شوند. |
4 |
اهداف یادگیری |
دانشجو با صنعت تخمیر و روش های تولید محصولات تخمیری آشنا خواهند شد. |
5 |
روش تدریس |
ارائه مطالب توسط استاد با کمک روش های کمک آموزشی و مباحثات کلاسی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع در کلاس. آمادگی پاسخ به سوالات شفاهی از مطالب مطرح شده و ارائه سمینار توسط هر دانشجو بر اساس یافته های جدید |
7 |
منبع |
Biotechnology |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کامپیوتر- تخته وایت برد |
9 |
نحوه ارزشیابی |
سوالات سر کلاس و بحث راجع به موارد تدریس شده و امتحان اخر ترم |