1 |
تعریف علم میکروبیولوژی و تاریخچه- مفهوم پروکاریوت، آرکی - باکتری، اهمیت میکروارگانیزم ها، تولید خودبخودی |
|
2 |
میکروسکوپ ها و کاربرد آنها در میکروبیولوژی |
|
3 |
ساختار سلول میکروارگانیزمها- شکل و اندازه، پوشش سلولی |
|
4 |
ساختار سلول میکروارگانیزمها- پوشش سلولی |
|
5 |
ساختار سلول میکروارگانیزمها- پوشش سلولی |
|
6 |
ساختار سلول میکروارگانیزمها- ماده وراثتی و ژنتیک میکروبها |
|
7 |
ساختار سلول میکروارگانیزمها- قسمتهای داخلی سلول |
|
8 |
ساختار سلول میکروارگانیزمها- اسپور و اندام حرکتی باکتریها |
|
9 |
رشد میکروارگانیزمها |
|
10 |
اثر عوامل فیزیکی و شیمیایی بر رشد میکروارگانیزمها |
|
11 |
اثر عوامل فیزیکی و شیمیایی بر رشد میکروارگانیزمها |
|
12 |
روشهای کنترل میکروارگانیزمها |
|
13 |
روشهای کنترل میکروارگانیزمها |
|
14 |
روشهای کنترل میکروارگانیزمها |
|
15 |
رده بندی میکروارگانیزمها و آشنایی با انواع مهم آنها |
|
16 |
رده بندی میکروارگانیزمها و آشنایی با انواع مهم آنها |
|
17 |
رده بندی میکروارگانیزمها و آشنایی با انواع مهم آنها |
|
18 |
مکانیزم ایجاد بیماری |
|
19 |
مکانیزم ایجاد بیماری |
|
20 |
مکانیزم ایجاد ایمنی |
|
21 |
مکانیزم ایجاد ایمنی |
|
22 |
میکروبیولوژی خاک و هوا |
|
23 |
ادامه میکروبیولوژی خاک و هوا |
|
24 |
باکتریوفاژها |
|