1 |
مقدمه |
|
2 |
اساس ومنطق مولکولی حیات |
|
3 |
آب |
|
4 |
آمینواسیدها بخش اول: ساختمان، نامگذاری و خصوصیات .... |
|
5 |
آمینواسیدها بخش دوم: پیوندپپتیدی، نقطه ایزوالکتریک، ... |
|
6 |
روش های تخلیص پروتئین |
|
7 |
روش های آزمایشگاهی مطالعه پروتئین ها بخش اول |
|
8 |
روش های آزمایشگاهی مطالعه پروتئین ها بخش دوم |
|
9 |
امتحان میان ترم |
|
10 |
ساختمان دوم پروتئین ها، هلیکس ها،ساختاربتا،خم ها ، نمودارراماچاندران و روش های پیش بینی ساختمان پروتئین |
|
11 |
ساختمان سوم پروتئین، موتیف ها و دومین، ساختمان چهارم پروتئین |
|
12 |
دناتوراسیون، پایداری و فولدینگ پروتئین ها |
|
13 |
روش های کمی مطالعه میانکنش پروتئین- لیگاند |
|
14 |
آنزیم ها بخش اول |
|
15 |
آنزیم ها بخش دوم |
|
16 |
آنالیز مسیرهای متابولیک |
|
17 |
انالیز متابولیک |
|
18 |
انالیز متابولیک |
|