| 1 |
مقدمه |
|
| 2 |
اساس ومنطق مولکولی حیات |
|
| 3 |
آب |
|
| 4 |
آمینواسیدها بخش اول: ساختمان، نامگذاری و خصوصیات .... |
|
| 5 |
آمینواسیدها بخش دوم: پیوندپپتیدی، نقطه ایزوالکتریک، ... |
|
| 6 |
روش های تخلیص پروتئین |
|
| 7 |
روش های آزمایشگاهی مطالعه پروتئین ها بخش اول |
|
| 8 |
روش های آزمایشگاهی مطالعه پروتئین ها بخش دوم |
|
| 9 |
امتحان میان ترم |
|
| 10 |
ساختمان دوم پروتئین ها، هلیکس ها،ساختاربتا،خم ها ، نمودارراماچاندران و روش های پیش بینی ساختمان پروتئین |
|
| 11 |
ساختمان سوم پروتئین، موتیف ها و دومین، ساختمان چهارم پروتئین |
|
| 12 |
دناتوراسیون، پایداری و فولدینگ پروتئین ها |
|
| 13 |
روش های کمی مطالعه میانکنش پروتئین- لیگاند |
|
| 14 |
آنزیم ها بخش اول |
|
| 15 |
آنزیم ها بخش دوم |
|
| 16 |
آنالیز مسیرهای متابولیک |
|
| 17 |
انالیز متابولیک |
|
| 18 |
انالیز متابولیک |
|