| 1 |
معارفه، کلیات،معرفی درس و ارزیابی اولیه از سطح مهارتی دانشجویان |
|
| 2 |
ویژگی های رشته تنیس روی میز، آسیب ها، وضعیت آماده پشت میز |
|
| 3 |
نقاط مشخصه روی توپ، زوایای راکت، زمان ضربه به توپ |
|
| 4 |
انواع راکت گیری، مزایا و محدودیت ها، مهارت های پایه در تنیس روی میز- فورهند یا پیش دست |
|
| 5 |
مهارت های پایه در تنیس روی میز- بک هند یا پس دست(2) |
|
| 6 |
سرویس ها(مباحث عمومی) |
|
| 7 |
انواع سرویس ها: ساده(فورهند-بک هند) |
|
| 8 |
انواع سرویس ها(1): (پیچ زیری-کات فورهند) |
|
| 9 |
انواع سرویس ها(2): (پیچ زیری-کات فورهند) |
|
| 10 |
انواع سرویس ها(3):(پیچ رویی-فورهند) |
|
| 11 |
انواع سرویس ها(4):(پیچ رویی-بک هند) |
|
| 12 |
انواع سرویس ها(5):(پیچ پهلویی-فورهند) |
|
| 13 |
فنون دفاعی(1): چاک یا کات توی میز |
|
| 14 |
فنون دفاعی(2): چاک یا کات متوسط |
|
| 15 |
فنون حمله ای(1):ضربه قوسی یا لوپ سرعتی-فورهند |
|
| 16 |
فنون حمله ای(3):ضربه قوسی یا لوپ چرخشی-فورهند |
|
| 17 |
آزمون عملی و پایان ترم |
|
| 18 |
|
|