1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
جزء دروس اجباری |
2 |
هدف کلی |
شناسایی مبانی شیمی و تکنولوژی شیر و فرآورده های لبنی |
3 |
شایستگی های پایه |
مبانی علوم صنایع غدایی و نگهداری مواد غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
ایجاد توانمندی در استفاده از منابع در زمینه دانش و تکنولوژی تولید محصولات لبنی |
5 |
روش تدریس |
استفاده از منابع معتبر و مقالات مروری مهم براساس نوع موضوع، بحث و تبادل نظر در مورد مباحث مطرح شده و ارائه پروژه های دانشجویی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع و منظم در کلاس، شرکت فعال در مباحث مطرح شده |
7 |
منبع |
Fox, P.F. 1982, Development in daiy chemistry. Vol 1: Proteins. Appleid science publishers LTD.
Fox, P.F. 1983, Development in daiy chemistry. Vol 2: Lipids. Appleid science publishers LTD.
Fox, P.F. 1985. Development in daiy chemistry. Vol 3: Lactose and minor constituents. Elsevier applied science publishers LTD.
Varnam, A.H. and J. P. Sutherland. 1994. Milk and milk products: technology, chemistry and microbiology. Chapman and hall.
Early,R.1992.The technology of dairy products. Blackie Academic , [n.d].305 p.p.
Eckles, C.H.,W.B.Combs and H. Macy. 2002.Milk and milk products. 4th ed. Tata McGraw-Hill publishing.454 p.p.
حکمتی، م. 1370. اصول تهیه شیر. مرکز نشر دانشگاهی تهران.220 صفحه.
خسرو شاهی اصل، خ. 1374. تکنولوژی تولید بستنی. انتشارات انزلی. 103 صفحه.
حبیبی نجفی، م. مظاهری تهرانی و م. ع. رضوی. 1377. دانش و تکنولوژی ماست ( جلداول: دانش ماست). جهاد دانشگاهی مشهد.216 صفحه.
دیدری، م. و ف. فرهنودی. 1379. کاربرد فراپالایش در صنایع لبنی.شرکت تعاونی کارخانجات شیر پاستوریزه تهران.291 صفحه.
فرهنودی، ف. 1382. فن آوری تولید پنیر. شرکت سهامیصنایع شیر ایران. 185 صفحه.
فرهنودی،ف. 1377. صنعت شیر. شرکت سهامیصنایع شیر ایران. جلد 1و2.
قدوسی، ح. ب.، م. ب. حبیبی نجفی، م. مظاهری تهرانی و م. ع. رضوی. 1379. تولید پنیر فتا به روش صنعتی و سنتی. دانشگاه فردوسی مشهد.299 صفحه.
مرتضوی، ع.، م. قدس روحانی و ح. جوینده. 1384. تکنولوژی شیر و فرآوردههای لبنی. چاپ چهارم. دانشگاه فردوسی مشهد.411 صفحه.
قدس روحانی، م. 1384. مبانی شیمی شیر. دانشگاه جامع علمی کاربردی269 صفحه
قدس روحانی، م. 1385. اصول فرآوری شیر و فرآورده های شیری. دفتر خدمات تکنولوژی آموزشی. 176 صفحه. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
امکانات سمعی و بصری |
9 |
نحوه ارزشیابی |
حضور و غیاب، آمادگی جهت پاسخ به سوالات شفاهی طی دوره، آزمون میان ترم، آزمون پایان ترم |
10 |
فایل |
Pdf File |