1 |
مقدمه و جایگاه صنایع لبنیات در صنایع غدایی |
|
2 |
عوامل موثر بر کمیت و کیفیت تولید شیر |
|
3 |
ترکیبات شیر و خواص فیزیکوشیمیایی ترکیبات |
|
4 |
ترکیب و ساختمان شیمیایی چربی شیر |
|
5 |
عوامل موثر بر پایداری و ناپایداری چربی شیر |
|
6 |
ترکیب و ساختمان شیمیایی پروتئین های شیر شیر |
|
7 |
عوامل موثر بر پایداری و ناپایداری پروتئین های شیر شیر |
|
8 |
ترکیب و ساختمان انواع لاکتوز و نقش لاکتوز در محصولات لبنی و ارزش تغذیه ایی آن |
|
9 |
آنزیم ها و سایر ترکیبات شیر و مراحل تولید، جمع آوری و ذخیره سازی شیر |
|
10 |
تکنولوژی تولید انواع شیر پاستوریز و استریل |
|
11 |
تکنولوژی تولید انواع ماست و فرآورده های حاصل از آن |
|
12 |
تکنولوژی تولید انواع خامه و کره |
|
13 |
تکنولوژی تولید انواع شیر غلیظ شده |
|
14 |
تکنولوژی تولید انواع شیر خشک |
|
15 |
تکنولوژی تولید انواع بستنی |
|
16 |
تکنولوژی تولید انواع پنیر |
|
17 |
تکنولوژی تولید انواع پنیر |
|
18 |
ارائه پروژه ها |
|
19 |
ارائه پروژه ها |
|
20 |
ارائه پروژه ها |
|
21 |
تعطیل |
|
22 |
ترکیبات شیر و خواص فیزیکوشیمیایی ترکیبات |
|
23 |
ارائه پروژه |
|
24 |
ارائه پروژه |
|