سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه و جایگاه صنایع لبنیات در صنایع غدایی
2 عوامل موثر بر کمیت و کیفیت تولید شیر
3 ترکیبات شیر و خواص فیزیکوشیمیایی ترکیبات
4 ترکیب و ساختمان شیمیایی چربی شیر
5 عوامل موثر بر پایداری و ناپایداری چربی شیر
6 ترکیب و ساختمان شیمیایی پروتئین های شیر شیر
7 عوامل موثر بر پایداری و ناپایداری پروتئین های شیر شیر
8 ترکیب و ساختمان انواع لاکتوز و نقش لاکتوز در محصولات لبنی و ارزش تغذیه ایی آن
9 آنزیم ها و سایر ترکیبات شیر و مراحل تولید، جمع آوری و ذخیره سازی شیر
10 تکنولوژی تولید انواع شیر پاستوریز و استریل
11 تکنولوژی تولید انواع ماست و فرآورده های حاصل از آن
12 تکنولوژی تولید انواع خامه و کره
13 تکنولوژی تولید انواع شیر غلیظ شده
14 تکنولوژی تولید انواع شیر خشک
15 تکنولوژی تولید انواع بستنی
16 تکنولوژی تولید انواع پنیر
17 تکنولوژی تولید انواع پنیر
18 ارائه پروژه ها
19 ارائه پروژه ها
20 ارائه پروژه ها
21 تعطیل
22 ترکیبات شیر و خواص فیزیکوشیمیایی ترکیبات
23 ارائه پروژه
24 ارائه پروژه