# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | لنگش نشخوارکنندگان از دروس انتخابی دوره تخصصی جراحی دامپزشکی است |
2 | هدف کلی | آموزش بیماری های انگشتی نشخوارکنندگان و روش های مبارزه و کنترل آن ها |
3 | شایستگی های پایه | کالبد شناسی، آسیب شناسی، رادیولوژی دامپزشکی |
4 | اهداف یادگیری | شناسایی انواع بیماری های عفونی و غیر عفونی انگشتی |
5 | روش تدریس | حضوری |
6 | وظایف دانشجو | جستجوی منابع، ارائه مطالب درسی، شرکت در کلاس ها |
7 | منبع | جراحی و لنگش گاو |
8 | مواد و امکانات آموزشی | کلاس درس |
9 | نحوه ارزشیابی | آزمون پایان دوره |