| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | از دروس پایه در مقطع کارشناسی | 
																			
											| 2 | هدف کلی | آشنا نمودن دانشجویان به آناتومی و موقعیت اندامها در بدن | 
																			
											| 3 | شایستگی های پایه | با آگاهی از آناتومی اندامها، دانشجو در آینده می تواند در مشاغلی مثل بازرسی گوشت با تسلط بیشتری نظرش را بیان کند | 
																			
											| 4 | اهداف یادگیری | ایجاد مهارت بیشتر به دانشجویان در معاینه دام با علم و آگاهی بیشتر از آناتومی اندامها | 
																			
											| 5 | روش تدریس | بصورت نظری و عملی | 
																			
											| 6 | وظایف دانشجو | شرکت در کلاس های نظری و عملی همراه با آزمون های مختلف | 
																			
											| 7 | منبع | کالبد شناسی مقایسه ای سرو گردن و قفسه سینه در حیوانات اهلی - انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد - نویسنده دکتر احمدعلی محمدپور | 
																			
											| 8 | مواد و امکانات آموزشی | نمونه های فیکس شده از حیوانات مختلف در سالن تشریح | 
																			
											| 9 | نحوه ارزشیابی | برگزاری آزمونهای نظری و عملی و آزمونک در طول ترم | 
																			
											| 10 | فایل | Pdf File |