1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
از دروس پایه در مقطع کارشناسی |
2 |
هدف کلی |
آشنا نمودن دانشجویان به آناتومی و موقعیت اندامها در بدن |
3 |
شایستگی های پایه |
با آگاهی از آناتومی اندامها، دانشجو در آینده می تواند در مشاغلی مثل بازرسی گوشت با تسلط بیشتری نظرش را بیان کند |
4 |
اهداف یادگیری |
ایجاد مهارت بیشتر به دانشجویان در معاینه دام با علم و آگاهی بیشتر از آناتومی اندامها |
5 |
روش تدریس |
بصورت نظری و عملی |
6 |
وظایف دانشجو |
شرکت در کلاس های نظری و عملی همراه با آزمون های مختلف |
7 |
منبع |
کالبد شناسی مقایسه ای سرو گردن و قفسه سینه در حیوانات اهلی - انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد - نویسنده دکتر احمدعلی محمدپور |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
نمونه های فیکس شده از حیوانات مختلف در سالن تشریح |
9 |
نحوه ارزشیابی |
برگزاری آزمونهای نظری و عملی و آزمونک در طول ترم |
10 |
فایل |
Pdf File |