| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
یکی از دروس پایه دانشجویان کارشناسی بهداشت مواد غذایی |
| 2 |
هدف کلی |
آشنا نمودن دانشجویان به اندام های بدن |
| 3 |
شایستگی های پایه |
تسلط دانشجویان در بازرسی های گوشت |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنا نمودن دانشجویان به موقعیت و شکل طبیعی هر اندام در بدن |
| 5 |
روش تدریس |
بصورت نظری و عملی |
| 6 |
وظایف دانشجو |
مطالعه مباحث و منابع معرفی و تدریس شده و شرکت در کلاس عملی |
| 7 |
منبع |
آناتومی مقایسه ای اندام های حرکتی در حیوانات اهلی - انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد- نویسندگان: دکتر ابوالقاسم نبی پور و دکتر احمدعلی محمدپور |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کتب معرفی شده همراه با نمونه های اناتومی |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
بصورت آزمون و آزمونک در طول ترم |
| 10 |
فایل |
Pdf File |