طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره یکی از دروس پایه دانشجویان کارشناسی بهداشت مواد غذایی
2 هدف کلی آشنا نمودن دانشجویان به اندام های بدن
3 شایستگی های پایه تسلط دانشجویان در بازرسی های گوشت
4 اهداف یادگیری آشنا نمودن دانشجویان به موقعیت و شکل طبیعی هر اندام در بدن
5 روش تدریس بصورت نظری و عملی
6 وظایف دانشجو مطالعه مباحث و منابع معرفی و تدریس شده و شرکت در کلاس عملی
7 منبع آناتومی مقایسه ای اندام های حرکتی در حیوانات اهلی - انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد- نویسندگان: دکتر ابوالقاسم نبی پور و دکتر احمدعلی محمدپور
8 مواد و امکانات آموزشی کتب معرفی شده همراه با نمونه های اناتومی
9 نحوه ارزشیابی بصورت آزمون و آزمونک در طول ترم
10 فایل Pdf File