1 |
مقدمه ویروس شناسی |
|
2 |
ابزار و هدف از مطالعه ویروس ها |
|
3 |
طبقه بندی ویروس ها |
|
4 |
ساختار و اجزا ویروس ها |
|
5 |
ویروس های RNA |
|
6 |
ویروس های DNA |
|
7 |
باکتریوفاژها |
|
8 |
میکروسکوپ الکترونی |
|
9 |
الایزا |
|
10 |
ایمونوفلوروسنت |
|
11 |
رادیو ایمونواسی |
|
12 |
تست HA |
|
13 |
تست HI |
|
14 |
کشت سلول |
|
15 |
کشت ویروس در تخم مرغ نطفه دار |
|
16 |
کشت ویروس در CAM |
|
17 |
جداسازی ویروس از تخم مرغ |
|
18 |
کشت ویروس در سلول فیبروبلاست |
|
19 |
مکانیست سیستم ایمنی در مقابل با ویروس ها |
|
20 |
راههای فرار ویروس ها از سیستم ایمنی |
|
21 |
راههای انتشار ویروس ها |
|
22 |
اپیدمیولوژی ویروس ها |
|
23 |
ویذوس های مشترک بین دام و انسان |
|
24 |
تعییت حدت ویروس ها |
|
25 |
راههای مقابله با ویروس ها |
|
26 |
درمان های دارویی |
|
27 |
استفاده از ویروس ها در تحقسقات |
|
28 |
واکسن های ویروسی |
|
29 |
واکسن های ویروسی 2 |
|
30 |
ویروس های نو طهور |
|