1 |
مقدمه و روش های نمونه گبری 1 |
|
2 |
تاریخچه ویروس شناسی |
|
3 |
روش های نمونه گیری 2 |
|
4 |
ترکیبات و رده بندی ویروس ها |
|
5 |
اصول استخراج DNA وRNA |
|
6 |
اصول PCR |
|
7 |
ترکیبات و رده بندی ویروس ها |
|
8 |
اصول کار با میکروسکوپ الکترونی |
|
9 |
اصول تکثیر ویروس ها |
|
10 |
اصول کشت تخم مرغ 1 |
|
11 |
رابط و تعامل ویروس و میزبان |
|
12 |
اصول کشت تخم مرغ 2 |
|
13 |
پاسخ های ایمنی در برابر ویروس ها |
|
14 |
برداشت و تست ویروس از تخم مرغ ها |
|
15 |
خانواده پاکس ویروس ها |
|
16 |
تست آگلوتیناسیون |
|
17 |
خانواده پاکس ویروس ها |
|
18 |
تست مهار آگلوتیناسیون |
|
19 |
خانواده ادنو ویروس ها |
|
20 |
تهیه کشت فیبروبلاست |
|
21 |
خانواده رابدوویروس ها |
|
22 |
تست ثبوت کمپلمان |
|
23 |
خانواده اورتومیکس ویروس ها |
|
24 |
خانواده پارامیکس و ویروس ها |
|
25 |
خانواده پاروویروس ها |
|
26 |
خانواده هپادنو ویروس ها |
|
27 |
خانواده پیکورنا ویروس ها |
|
28 |
خانواده کرونا ویروس ها |
|
29 |
خانواده پاپیلوما ویروس |
|
30 |
خانواده پولیوما ویروس ها |
|
31 |
خانواده رترو ویروس ها |
|