| 1 |
مقدمه و روش های نمونه گبری 1 |
|
| 2 |
تاریخچه ویروس شناسی |
|
| 3 |
روش های نمونه گیری 2 |
|
| 4 |
ترکیبات و رده بندی ویروس ها |
|
| 5 |
اصول استخراج DNA وRNA |
|
| 6 |
اصول PCR |
|
| 7 |
ترکیبات و رده بندی ویروس ها |
|
| 8 |
اصول کار با میکروسکوپ الکترونی |
|
| 9 |
اصول تکثیر ویروس ها |
|
| 10 |
اصول کشت تخم مرغ 1 |
|
| 11 |
رابط و تعامل ویروس و میزبان |
|
| 12 |
اصول کشت تخم مرغ 2 |
|
| 13 |
پاسخ های ایمنی در برابر ویروس ها |
|
| 14 |
برداشت و تست ویروس از تخم مرغ ها |
|
| 15 |
خانواده پاکس ویروس ها |
|
| 16 |
تست آگلوتیناسیون |
|
| 17 |
خانواده پاکس ویروس ها |
|
| 18 |
تست مهار آگلوتیناسیون |
|
| 19 |
خانواده ادنو ویروس ها |
|
| 20 |
تهیه کشت فیبروبلاست |
|
| 21 |
خانواده رابدوویروس ها |
|
| 22 |
تست ثبوت کمپلمان |
|
| 23 |
خانواده اورتومیکس ویروس ها |
|
| 24 |
خانواده پارامیکس و ویروس ها |
|
| 25 |
خانواده پاروویروس ها |
|
| 26 |
خانواده هپادنو ویروس ها |
|
| 27 |
خانواده پیکورنا ویروس ها |
|
| 28 |
خانواده کرونا ویروس ها |
|
| 29 |
خانواده پاپیلوما ویروس |
|
| 30 |
خانواده پولیوما ویروس ها |
|
| 31 |
خانواده رترو ویروس ها |
|