1 |
مقدمه ای بر علم ویروس شناسی |
|
2 |
ساختار ویروس ها |
|
3 |
تکثیر ویروس ها |
|
4 |
تاکسونومی ویروس ها |
|
5 |
اصول نمونه گیری |
|
6 |
اصول کار با ویروس ها در آزمایشگاه |
|
7 |
مراحل ورود ویروس ها به داخل بدن حیوانات |
|
8 |
اصول کشت ویروس ها در آزمایشگاه |
|
9 |
پاسخ های سیستم ایمنی به ویروس ها |
|
10 |
تداخل ویروس ها با میزبان |
|
11 |
آماده سازی ویروس ها جهت تلقیح به تخم ممرغ |
|
12 |
تلقیح داخل پرده کوریو الانتوئیک |
|
13 |
تداخل ویروس و میزبان |
|
14 |
راه هاای ورود ویروس به میزبان |
|
15 |
تهیه کشت فیبروبلاست |
|
16 |
خانواده پاکس وسروس ها |
|
17 |
خانواده هرپس ویروس ها |
|
18 |
اصول میکروسکوپ الکترونی |
|
19 |
آدنوویروس ها |
|
20 |
پاروویروس ها |
|
21 |
تست HA |
|
22 |
هپادنوویروس ها |
|
23 |
پیکورنا ویروس ها |
|
24 |
تست HI |
|
25 |
پارامیکسوویروس ها |
|
26 |
اورتومیکس ویروس ها |
|
27 |
کشت مایع الانتوئیک |
|
28 |
رابدوویروس ها |
|
29 |
رتروویروس ها |
|
30 |
پرایون ها |
|
31 |
یرایون ها |
|