| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس جایگاه بسیار مهمی در فهم زبان محاوری و کاربردی زبان عربی دارد |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی با مفاهیم کلی زبان |
| 3 |
شایستگی های پایه |
فراگرفتن مهمترین و پرکاربردیترین مطالب مهم زبان |
| 4 |
اهداف یادگیری |
کاربرد صحیح و درست فهمیدن |
| 5 |
اهداف یادگیری |
کاربرد صحیح و درست فهمیدن |
| 6 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با تاریخ و شمارش |
| 7 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با تاریخ و شمارش |
| 8 |
اهداف یادگیری |
شمارش اعداد |
| 9 |
اهداف یادگیری |
شمارش اعداد |
| 10 |
اهداف یادگیری |
ساعت |
| 11 |
اهداف یادگیری |
ساعت |
| 12 |
اهداف یادگیری |
تمارین مختلف درباره زمان |
| 13 |
اهداف یادگیری |
تمارین مختلف درباره زمان |
| 14 |
اهداف یادگیری |
هفته ها و فصلها |
| 15 |
اهداف یادگیری |
هفته ها و فصلها |
| 16 |
اهداف یادگیری |
ماههای عربی رومی و سریانی و قمری |
| 17 |
اهداف یادگیری |
ماههای عربی رومی و سریانی و قمری |
| 18 |
اهداف یادگیری |
کاربرد صفت تفضیل |
| 19 |
اهداف یادگیری |
کاربرد صفت تفضیل |
| 20 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با فامیل و نزدیکان |
| 21 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با فامیل و نزدیکان |
| 22 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با فامیل و نزدیکان |
| 23 |
اهداف یادگیری |
اشنایی با رنگها |
| 24 |
اهداف یادگیری |
اشنایی با رنگها |
| 25 |
اهداف یادگیری |
اشنایی با رنگها |
| 26 |
اهداف یادگیری |
سفر و وسایل و انواع سفر |
| 27 |
اهداف یادگیری |
سفر و وسایل و انواع سفر |
| 28 |
اهداف یادگیری |
حالات طبیعی انسان مثل گرسنگی تشنگی خشم شادی |
| 29 |
اهداف یادگیری |
حالات طبیعی انسان مثل گرسنگی تشنگی خشم شادی |
| 30 |
اهداف یادگیری |
انواع پخت و پز |
| 31 |
اهداف یادگیری |
انواع پخت و پز |
| 32 |
اهداف یادگیری |
تمرین به کارگیری گفتگوهای مختلف دباره درس قبل |
| 33 |
اهداف یادگیری |
تمرین به کارگیری گفتگوهای مختلف دباره درس قبل |
| 34 |
اهداف یادگیری |
اشنایی با نزدیکان |
| 35 |
اهداف یادگیری |
اشنایی با نزدیکان |
| 36 |
اهداف یادگیری |
روش پرسش و پاسخ |
| 37 |
اهداف یادگیری |
روش پرسش و پاسخ |
| 38 |
اهداف یادگیری |
مرور تمرنیها و حل آنها بر اساس متغیرها |
| 39 |
اهداف یادگیری |
مرور تمرنیها و حل آنها بر اساس متغیرها |
| 40 |
اهداف یادگیری |
گفتگوهای مرتبط با عنوان درس |
| 41 |
اهداف یادگیری |
گفتگوهای مرتبط با عنوان درس |
| 42 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با شهر و روستا و خصوصیات هریک به زبان عربی و اسامی شهرهای عربی و ایرانی و پایتخت |
| 43 |
اهداف یادگیری |
نامهای حیوانات و خصوصیات هریک به زبان عربی |
| 44 |
روش تدریس |
پرسش و پاسخ و تکرار |
| 45 |
وظایف دانشجو |
بازگو و تکرار و ابتکار و جایگزینی کلمات در جملات |
| 46 |
منبع |
کتاب گفتگو از ناصر عبدالله |
| 47 |
مواد و امکانات آموزشی |
کتاب و تخته و تصویری |
| 48 |
نحوه ارزشیابی |
در پیایان ترم |
| 49 |
فایل |
Pdf File |
| 50 |
منبع |
تمارین درس |
| 51 |
منبع |
تمارین درس |
| 52 |
منبع |
گفتگوهای مربوط به درس |
| 53 |
منبع |
گفتگوهای مربوط به درس |
| 54 |
منبع |
متن درس برگزیده |
| 55 |
منبع |
گفتگوهای آزاد |
| 56 |
منبع |
گفتگوهای آزاد |
| 57 |
منبع |
نامهای حیوانات و صفات آنها |
| 58 |
منبع |
الارقام من 1--- 1000 |
| 59 |
منبع |
الارقام من 1--- 1000 |
| 60 |
منبع |
تمارین عقود |
| 61 |
منبع |
تمارین عقود |
| 62 |
منبع |
ساعت - هفته |
| 63 |
منبع |
ساعت - هفته |
| 64 |
منبع |
تمارین الساعة |
| 65 |
منبع |
تمارین الساعة |
| 66 |
منبع |
نامهای فصلها و اسابیع |
| 67 |
منبع |
نامهای فصلها و اسابیع |
| 68 |
منبع |
ماهای رومی و سریانی و عربی |
| 69 |
منبع |
ماهای رومی و سریانی و عربی |
| 70 |
منبع |
تمارین |
| 71 |
منبع |
تمارین |
| 72 |
منبع |
خانواده و اعضا و نزدیکان |
| 73 |
منبع |
خانواده و اعضا و نزدیکان |
| 74 |
منبع |
خانواده و اعضا و نزدیکان |
| 75 |
منبع |
رنگها |
| 76 |
منبع |
رنگها |
| 77 |
منبع |
رنگها |
| 78 |
منبع |
سفر |
| 79 |
منبع |
سفر |
| 80 |
منبع |
حالتهای طبیعی مانند گرسنگی تسپشنگی |
| 81 |
منبع |
حالتهای طبیعی مانند گرسنگی تسپشنگی |
| 82 |
منبع |
انواع پخت و پز |
| 83 |
منبع |
انواع پخت و پز |
| 84 |
منبع |
گفتگوهای درس |
| 85 |
منبع |
گفتگوهای درس |
| 86 |
منبع |
خویشاوندان |
| 87 |
منبع |
خویشاوندان |
| 88 |
منبع |
روش سوال |
| 89 |
منبع |
روش سوال |