1 |
هدف کلی |
آشنایی با آفت کش ها و خصوصیات آن ها در جهت کنترل آفات گیاهی - آشنایی با نحوه بکارگیری ترکیبات سمی برای کنترل بیماری های گیاهی |
2 |
شایستگی های پایه |
شیمی عمومی، شیمی آلی، حشره شناسی 1 و حشره شناسی 2، آفات مهم گیاهان زراعی، آفات مهم درختان میوه، اصول کنترل آفات گیاهی |
3 |
روش تدریس |
1) ارائه کنفرانس به کمک پاور پوینت و پرسش و پاسخ 2) انجام ارزشیابی از دانشجویان به صورت پرسش در ارایه بهترین راهکار در کاربرد انواع آفت کش ها در هر جلسه |
4 |
وظایف دانشجو |
1) شرکت منظم در جلسات نظری درس 2) شرکت در بحث های کلاس 3) شرکت منظم در کوئیزها 4) انجام به موقع تکالیف داده شده و ارسال آنها به سامانه VU2 |
5 |
مواد و امکانات آموزشی |
1) نمایش فیلم های کوتاه آموزشی 2) استفاده از فایل های پاورپوینت خلاصه درس در هر جلسه |
6 |
نحوه ارزشیابی |
شرکت در بحث کلاس / حضور غیاب: 1 نمره
نمره آزمونهای کوئیز 1.5 نمره
انجام تکالیف درس در طی ارائه جلسات وبینار 1.5
آزمون پایان ترم 3 نمره
جمع نمره بخش آفت کشها 7 نمره |
7 |
منبع |
1) مروج، غلامحسین (1396). جزوه درسی سم شناسی کاربردی، گروه گیاهپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد. 197 صفحه 2) طالبی جهرمی، خلیل (1391). سم شناسی آفت کش ها، انتشارات دانشگاه تهران، تهران 507 صفحه. |
8 |
منبع |
1) مروج، غلامحسین (1396). جزوه درسی سم شناسی کاربردی، گروه گیاهپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد. 197 صفحه 2) طالبی جهرمی، خلیل (1391). سم شناسی آفت کش ها، انتشارات دانشگاه تهران، تهران 507 صفحه. |
9 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با خصوصیات فیزیکی و شیمیایی انواع گروه های آفت کش ها و نحوه مکانیسم تاثیر آنها روی حشرات و طرز کاربرد صحیح آفت کشها در کنترل آفات زراعی، درختان میوه و محصولات انباری |
10 |
فایل |
Pdf File |