1 |
منبع |
1- باقری زنوز، ا. آفات و عوامل زیان آوری انباری و مدیریت کنترل آنها، انتشارات دانشگاه تهران، 236 صفحه. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با آفات مهم محصولات انباری و خانگی، شیوه خسارت و روش های کنترل آنها |
3 |
روش تدریس |
ارایه سرفصل درس در کلاس های وبینار، نمایش فیلم های کوتاه کاربردی، پرسش و پاسخ |
4 |
وظایف دانشجو |
یادگیری مطالب، مشارکت در پرسش و پاسخ، حضور به موقع در کلاس، تحویل نمونه های آفات انباری در موعد مقرر، شرکت در آزمون آزمایشگاه، شرکت در کوئیزهای طول ترم و آزمون تئوری پایان ترم |
5 |
مواد و امکانات آموزشی |
رایانه، وبکم، فیلم آموزشی، برگزاری تعداد معدود کلاس های حضوری در آزمایشگاه |
6 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی شفاهی 10 درصد نمره کل، ارزشیابی مستمر (کوئیزها) 30 درصد نمره کل، انجام تکالیف هفتگی 20 درصد نمره کل، آزمون پایان ترم 40 درصد نمره کل |
7 |
شایستگی های پایه |
حشره شناسی (1)، آشنایی با مشخصات مورفولوژیک و بیولوژی عمومی حشرات، آشنایی با روشهای کلی مبارزه با آفات گیاهی |
8 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس تخصصی الزامی، توضیح اینکه بر اساس بازنگری دروس مقطع کارشناسی این درس جزو دروس تخصصی الزامی می باشد. |
9 |
اهداف یادگیری |
شناسایی حشرات مهم انباری بر اساس خصوصیات مورفولوژیک، آشنایی با روشهای پیشگیری و کنترل آفات انباری |
10 |
فایل |
Pdf File |