طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس تخصصی الزامی، توضیح اینکه بر اساس بازنگری دروس مقطع کارشناسی این درس جزو دروس تخصصی الزامی می باشد.
2 هدف کلی شناسایی و تشخیص آفات مهم محصولات انباری و خانگی و روش های صحیح انبارداری محصولات غذایی و مواد بازرگانی و صنعتی، فومیگاسیون مواد انباری در سیلوها
3 شایستگی های پایه حشره شناسی (1)، آشنایی با مشخصات مورفولوژیک و بیولوژی عمومی حشرات، آشنایی با روشهای کلی مبارزه با آفات گیاهی
4 اهداف یادگیری آشنایی با آفات مهم محصولات انباری و خانگی، شیوه خسارت و روش‌های کنترل آنها، آشنایی با ابزارهای نمونه برداری آفات انباری، آشنایی با روش های شناسایی و پایش آلودگی آفات انباری
5 روش تدریس مبتنی بر سرفصل و استفاده از محتوای آموزشی (ویدئو آموزشی، پاورپوینت و جزوات کمک آموزشی) و انجام عملی آزمایشات و نمایش و معرفی نمونه های آفات انباری، بازدید از شرکت سیلوی غله مشهد
6 وظایف دانشجو یادگیری مطالب، رعایت مقررات آزمایشگاه از جمله پوشیدن روپوش آزمایشگاهی، انجام تکالیف و گزارشکارها، مشارکت در پرسش و پاسخ، حضور به موقع در کلاس، تحویل نمونه های آفات انباری در موعد مقرر، شرکت در آزمون آزمایشگاه، شرکت در کوئیزهای طول ترم و آزمون تئوری پایان ترم
7 منبع 1) باقری زنوز، ا.(1386) آفات و عوامل زیان آوری انباری و مدیریت کنترل آنها، انتشارات دانشگاه تهران، 236 صفحه. 2) Rees D. 2004. Insects of stored products. CSIRO publishing, Collingwood Victoria, 190pp.
8 مواد و امکانات آموزشی بینوکولار، نمونه های آفات محصولات انباری، فیلم آموزشی
9 نحوه ارزشیابی امتحان پایان‌ترم:15 نمره گزارشکارها: 2 نمره جمع آوری نمونه آفت انباری:2 نمره پرورش کلنی یک آفت انباری: 1 نمره جمع نمره: 20
10 فایل Pdf File