1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
الزامی تخصصی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با آفت کش ها و خصوصیات آن ها در جهت کنترل آفات گیاهی - آشنایی با نحوه بکارگیری ترکیبات سمی برای کنترل بیماری های گیاهی |
3 |
شایستگی های پایه |
شناخت حشرات مهم زیان آور و عوامل مهم آفات و عوامل بیماریزای گیاهی، شیمی آلی |
4 |
روش تدریس |
برگزاری حضوری جلسات آزمایشگاه، برگزاری آزمایشگاه حضوری، انجام آزمایش ها به صورت گروهی توسط دانشجویان، انجام آزمایش های زیست سنجی حشره کش ها و قارچ کش ها در شرایط آزمایشگاهی، ارایه فیلم های آموزشی، بازدید احتمالی از سمپاشی های زمستانه] بازدید احتمالی از طرز ضدعفونی انبارهای نگهداری مواد غذایی |
5 |
وظایف دانشجو |
مشارکت گروهی، حضور مرتب در جلسات حضوری آزمایشگاه، ارایه به موقع گزارش آزمایشگاه، شرکت در آزمون پایان ترم آزمایشگاه |
6 |
منبع |
1) مروج، غلامحسین (1397). جزوه درسی سم شناسی کاربردی، گروه گیاهپزشکی، دانشگاه فردوسی مشهد. 197 صفحه
2) طالبی جهرمی، خلیل (1391). سم شناسی آفت کش ها، انتشارات دانشگاه تهران، تهران 507 صفحه. |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
میکرسکوپ، بینوکولر، مواد و وسایل زیست سنجی، نمایش انواع فرمولاسیون های حشره کش ها و قارچ کش ها، استفاده از سامانه مجازی VU جهت آپلود متون تدریس شده و فیلم های آموزشی |
8 |
نحوه ارزشیابی |
فعالیت کلاسی و حضور وغیاب 1 نمره
ارزشیلبی مستمر (آزمونک) 4 نمره
گزارش کار آزمایشگاه 5 نمره
آزمون پایان ترم 10 نمره
جمع 20 نمره |
9 |
فایل |
Pdf File |