طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس تخصصی الزامی، توضیح اینکه بر اساس بازنگری دروس مقطع کارشناسی این درس جزو دروس تخصصی الزامی می باشد.
2 هدف کلی آشنایی با آفات مهم محصولات انباری و خانگی، شیوه خسارت و روش های کنترل آنها
3 شایستگی های پایه حشره شناسی (1)، آشنایی با مشخصات مورفولوژیک و بیولوژی عمومی حشرات، آشنایی با روشهای کلی مبارزه با آفات گیاهی
4 اهداف یادگیری شناسایی حشرات مهم انباری بر اساس خصوصیات مورفولوژیک، آشنایی با روشهای پیشگیری و کنترل آفات انباری
5 روش تدریس ارایه سرفصل درس در کلاس های حضوری، نمایش فیلم های کوتاه کاربردی، پرسش و پاسخ
6 وظایف دانشجو یادگیری مطالب، مشارکت در پرسش و پاسخ، حضور به موقع در کلاس، تحویل نمونه های آفات انباری در موعد مقرر، شرکت در آزمون آزمایشگاه، شرکت در کوئیزهای طول ترم و آزمون تئوری پایان ترم
7 منبع 1- باقری زنوز، ا. آفات و عوامل زیان آوری انباری و مدیریت کنترل آنها، انتشارات دانشگاه تهران، 236 صفحه. 2- Hill D.S. 2002. Pests of stored foodstuffs and their control. Springer. 476pp. 3- Hagstrum D.W,. Subramanyam B. 2008. Fundamentals of stored-product entomology. Amer Assn of Cereal Chemists. 323 pp. 4- Rees D. 2004. Insects of stored products. CSIRO publishing, Collingwood Victoria, 190pp
8 مواد و امکانات آموزشی رایانه، پروژکتور، فیلم آموزشی، برگزاری کلاس های حضوری، نمایش فیلم آموزشی
9 نحوه ارزشیابی ارزیابی شفاهی (پرسش و پاسخ) 1 نمره، حضور و غیاب 1 نمره، انجام تکالیف درسی 1 نمره، ارزشیابی مستمر (4 کوئیز) 8 نمره، امتحان پایان‌ترم 8 نمره. جمع نمره: 20
10 فایل Pdf File