1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس تخصصی الزامی، توضیح اینکه بر اساس بازنگری دروس مقطع کارشناسی این درس جزو دروس تخصصی الزامی می باشد. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با آفات مهم محصولات انباری و خانگی، شیوه خسارت و روش های کنترل آنها |
3 |
شایستگی های پایه |
حشره شناسی (1)، آشنایی با مشخصات مورفولوژیک و بیولوژی عمومی حشرات، آشنایی با روشهای کلی مبارزه با آفات گیاهی |
4 |
اهداف یادگیری |
شناسایی حشرات مهم انباری بر اساس خصوصیات مورفولوژیک، آشنایی با روشهای پیشگیری و کنترل آفات انباری |
5 |
روش تدریس |
ارایه سرفصل درس در کلاس های حضوری، نمایش فیلم های کوتاه کاربردی، پرسش و پاسخ |
6 |
وظایف دانشجو |
یادگیری مطالب، مشارکت در پرسش و پاسخ، حضور به موقع در کلاس، تحویل نمونه های آفات انباری در موعد مقرر، شرکت در آزمون آزمایشگاه، شرکت در کوئیزهای طول ترم و آزمون تئوری پایان ترم |
7 |
منبع |
1- باقری زنوز، ا. آفات و عوامل زیان آوری انباری و مدیریت کنترل آنها، انتشارات دانشگاه تهران، 236 صفحه.
2- Hill D.S. 2002. Pests of stored foodstuffs and their control. Springer. 476pp. 3- Hagstrum D.W,. Subramanyam B. 2008. Fundamentals of stored-product entomology. Amer Assn of Cereal Chemists. 323 pp. 4- Rees D. 2004. Insects of stored products. CSIRO publishing, Collingwood Victoria, 190pp |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
رایانه، پروژکتور، فیلم آموزشی، برگزاری کلاس های حضوری، نمایش فیلم آموزشی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی شفاهی (پرسش و پاسخ) 1 نمره، حضور و غیاب 1 نمره، انجام تکالیف درسی 1 نمره، ارزشیابی مستمر (4 کوئیز) 8 نمره، امتحان پایانترم 8 نمره. جمع نمره: 20 |
10 |
فایل |
Pdf File |