1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس تخصصی الزامی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با مفاهیم فیزیولوژی حشرات، متابولیسم مواد غذایی، چگونگی هضم و جذب مواد غذایی توسط حشرات، مکانیسم های پرواز، دگردیسی و پوست اندازی |
3 |
شایستگی های پایه |
مورفولوژی حشرات، بیوشیمی |
4 |
روش تدریس |
استفاده از امکانات سمعی و بصری رایج در کلاس حضوری، استفاده از فایل های پاورپوینت خلاصه درس هر جلسه، نمایش فیلم های کوتاه آموزشی، پرسش و پاسخ، ارائه سمینار در کلاس توسط دانشجو، طراحی و ارائه یک پروژه عملی به صورت گروهی در آزمایشگاه |
5 |
وظایف دانشجو |
یادگیری مطالب، مشارکت در پرسش و پاسخ، حضور در کلاس های درس و آزمایشگاه، تحویل گزارش کار آزمایشگاه حداکثر یک هفته پس از هر جلسه، شرکت در کوئیز ها، شرکت در آزمون پایان ترم |
6 |
مواد و امکانات آموزشی |
استفاده از سامانه برون خط VU جهت درج جزوات و منابع درسی، فیلم های کوتاه آموزشی، درج دستورالعمل بخش آزمایشگاه |
7 |
نحوه ارزشیابی |
ارائه سمینار 25 امتیاز، فعالیت کلاسی 5 امتیاز، کوئیزها 40 امتیاز، تکالیف هفتگی 20 امتیاز، آزمون پایان ترم بخش نظری 50 امتیاز، آزمایشگاه 60 امتیاز. حمع کل امتیازات: 200 نمره |
8 |
منبع |
1) علیرضا بندانی (1389). فیزیولوژی حشرات، جلد های 1 و 2. موسسه انتشارات دانشگاه تهران، ایران.
2) Nation, J. L.(2001). Insect Physiology and Biochemistry. CRC Pres, Florida. |
9 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با تجهیزات و روش های مورد استفاده در آزمایشگاه فیزیولوژی، آشنایی با روش های سنجش رشد و نمو در حشرات، بررسی آناتومی قطعات دهانی، دستگاه گوارش و دستگاه تناسلی حشرات، آشنایی با روشها و دستگاه های استخراج و شناسایی هورمون ها، فرمون ها و آنزیم های حشرات، بررسی سیستم ایمنی حشرات |
10 |
فایل |
Pdf File |