| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | اختیاری |
| 2 | هدف کلی | آشنایی با اصول تغذیه ورزشی در تندرستی و مدیریت وزن |
| 3 | شایستگی های پایه | آشنایی با اصول تمرین و فیزیولوژی ورزشی |
| 4 | روش تدریس | تدریس همراه با بحث و گفتگو |
| 5 | وظایف دانشجو | حضور منظم و فعال در کلاس. ارائه به موقع تکالیف |
| 6 | منبع | کتب تغذیه ورزشی و مقالات مروری |
| 7 | مواد و امکانات آموزشی | دیتا پروژکتور |
| 8 | نحوه ارزشیابی | ارزیابی مستمر و پایات ترم |
| 9 | فایل | Pdf File |