طرح درس (براساس سرفصل)
# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | 2 واحد نظری تخصصی |
2 | هدف کلی | مطالعه مبانی تغذیه و راهکارهای کنترل وزن با استفاده از ورزش و تغذیه |
3 | شایستگی های پایه | دانشجویان میبایست دروس فیزیولوژی انسان و فیزیولوژی ورزشی را گذرانده باشند. |
4 | اهداف یادگیری | آشنایی دانشجویلن با مبانی تغذیه آشنایی دانشجویان با تغذیه در ورزش آشنایی دانشجویان با راهکارهای کنترل وزن |
5 | روش تدریس | تدریس و بحث و چالش و دعوت از دانشجویان برای مشکارت در کلاس |
6 | وظایف دانشجو | حضور مرتب و موثر در کلاس |
7 | منبع | منابع آزاد متناسب با موضوع پیشنهاد می شود. جزوه درسی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت و کتاب ها و منابع معتبر برای مطالعه بیشتر معرفی می شوند. |
8 | نحوه ارزشیابی | آزمون میان ترم 6 نمره آزمون پایان ترم 14 نمره فعالیتهای داوطلبانه و حضور بدون غیبت 3 نمره |
9 | فایل | Pdf File |