| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
2 واحد نظری تخصصی |
| 2 |
هدف کلی |
مطالعه مبانی تغذیه و راهکارهای کنترل وزن با استفاده از ورزش و تغذیه |
| 3 |
شایستگی های پایه |
دانشجویان میبایست دروس فیزیولوژی انسان و فیزیولوژی ورزشی را گذرانده باشند. |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویلن با مبانی تغذیه
آشنایی دانشجویان با تغذیه در ورزش
آشنایی دانشجویان با راهکارهای کنترل وزن |
| 5 |
روش تدریس |
تدریس و بحث و چالش و دعوت از دانشجویان برای مشکارت در کلاس |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور مرتب و موثر در کلاس |
| 7 |
منبع |
منابع آزاد متناسب با موضوع پیشنهاد می شود.
جزوه درسی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت و کتاب ها و منابع معتبر برای مطالعه بیشتر معرفی می شوند. |
| 8 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون میان ترم 6 نمره
آزمون پایان ترم 14 نمره
فعالیتهای داوطلبانه و حضور بدون غیبت 3 نمره |
| 9 |
فایل |
Pdf File |