1 |
علم میکروبیولوژی و تاریخچه آن |
|
2 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
3 |
روش های مطالعه میکروارگانیسم ها |
|
4 |
باکتری ها و ساختار آنها (اجزای مشترک) |
|
5 |
باکتری ها و ساختار آنها (اجزای مشترک) |
|
6 |
باکتری ها و ساختار آنها(اجزای غیر مشترک) |
|
7 |
باکتری ها و ساختار آنها(اجزای غیر مشترک) |
|
8 |
ژنتیک میکروبها |
|
9 |
تغییرات ژنتیکی و موتاژن ها |
|
10 |
انواع تغییرات ژنتیکی |
|
11 |
روش های انتقال ژن بین باکتری ها |
|
12 |
ویروس ها و رده بندی آنها |
|
13 |
ژنتیک ویروس ها |
|
14 |
قارچ ها با تاکید بر مخمرها |
|
15 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
16 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
17 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
18 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
19 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
20 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
21 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
22 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
23 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
24 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
25 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
26 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
27 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|
28 |
میکروارگانیسم های مهم در کشاورزی |
|
29 |
رده بندی میکرو ارگانیسم ها |
|
30 |
آزمایشگاه با خانم مهندس افشاریان |
|