1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
جز دروس اصلی بوده و هدف این درس طرح مسائل جدید و پیشرفته حسابداری مدیریت است به گونه ای که در مجموع قدرت برنامه ریزی و کنترل عملیات و تکنیک های تصمیم گیری مدیریت را در دانشجویان ارتقا دهد. |
2 |
هدف کلی |
این درس اطلاعاتی را که توسط حسابداری مالی و حسابداری بهای تمام شده در روال عادی عملیات تهیه می شود، با کاربرد روش ها و تکنیک های ویژه برای تصمیم گیری های مدیریت آماده و در عین حال با ارائه و توضیح مدل های مقداری، امکان اتخاذ تصمیمات درست را براساس اطلاعات داده شده معرفی و تشریح میکند. |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با مبانی اولیه مربوط به حسابداری مدیریت شامل حسابداری های صنعتی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با انواع تکنیک های حسابداری مدیریت برای کمک به مدیریت در امر تصمیم گیری و کنترل |
5 |
روش تدریس |
ارائه توسط استاد و انجام حل تمرین و ارائه توضیحات بیشتر توسط پاورپوینت های ارائه شده در هر مبحث به صورت مجزا |
6 |
وظایف دانشجو |
مشارکت در مباحث ارائه شده در کلاس و حل تمرین هفتگی و مشارکت در امتحان پایان ترم |
7 |
منبع |
1. شباهنگ، رضا، 1388، حسابداری مدیریت، انتشارات سازمان حسابرسی.
2. دیانتی دیلمی، زهرا، نیکبخت، محمدرضا، 1390، حسابداری مدیریت، مهربان نشر.
3.رهنمای رودپشتی، فریدون، جلیلی، محمد، 1388، هزینه یابی هدف، نشر ترمه.
4. هیلتون، رونالد، مترجمین: دکتر کیهان مهام، دکتر احمد مدرس، هاشم افتخاری، 1385، حسابداری مدیریت، ارزش آفرینی در محیط تجاری پویا، شرکت چاپ و نشر بازرگانی وابسته به موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی.
5.جیمز جایمبالو، ترجمه کاشانی پور، نقی زاده و خلیلی، 1389، حسابداری مدیریت، دانشگاه مازندران. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
استفاده از اسلایدهای آموزشی، ویدئوپروژکتور و برگزاری کلاس های حل تمرین |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی کلاسی و امتحان پایان ترم |