1 |
اصلاح و تولید بذر خیار |
|
2 |
اصلاح و تولید بذر خربزه |
|
3 |
اصلاح و تولید بذر هندوانه |
|
4 |
اصلاح و فناوری بذر سبزی های ریشه ای |
|
5 |
تعاریف و مفاهیم، مقدمه، اهداف و معرفی منابع درس |
|
6 |
معرفی ژرم پلاسم بومی و خارجی، منشاء و منابع تنوع زنتیکی سبزیها |
|
7 |
روش های ایجاد تنوع و گزینش ژنوتیپ های برترسبزی ها |
|
8 |
تکنیک های ایجاد لاین های اینبرد و تولید بذر هیبرید F1 سبزی ها |
|
9 |
دو رگ گیری بین گونه ای در اصلاح سبزی ها |
|
10 |
اصلاح و تولید بذر سبزی های سالادی |
|
11 |
اصلاح و تولید بذر سیب زمینی |
|
12 |
اصلاح و تولید بذر فلفل و بادنجان |
|
13 |
اصلاح و تولید بذر پیاز خوراکی |
|
14 |
ارائه سمینار |
|
15 |
ارائه سمینار |
|
16 |
اصلاح و تولید بذر گوجه فرنگی |
|