1 |
تعاریف و مفاهیم، مقدمه، تاریخچه اصلاح درختان میوه، اهداف و معرفی منابع درس |
|
2 |
معرفی ژرم پلاسم بومی و خارجی، منشاء و منابع تنوع زنتیکی درختان میوه |
|
3 |
روش های گزینش ژنوتیپ ها و پایه های درختان میوه |
|
4 |
هیبریداسیون در درختان میوه، بررسی نتاج، گزینش |
|
5 |
شیمر،جهش، تنوع سوماکلونال، نرعقیمی، خود و دگرناسازگاری و کاربرد آن در اصلاح درختان میوه |
|
6 |
آشنایی با مراکز وخزانه های تولید نهال های اصلاح شده |
|
7 |
اصلاح برای مقاومت به تنشهای زیستی و غیر زیستی دردرختان میوه |
|
8 |
روش های اصلاح و ازدیاد و حفظ خلوص پایه های درختان میوه |
|
9 |
زنتیک و اصلاح درختان میوه دانه دار (سیب و گلابی) |
|
10 |
زنتیک و اصلاح درختان میوه هسته دار (گیلاس و آلبالو) |
|
11 |
زنتیک و اصلاح انار |
|
12 |
زنتیک و اصلاح سایر درختان میوه هسته دار |
|
13 |
زنتیک و اصلاح درختان گردو و بادام |
|
14 |
آشنایی با قوانین ملی و بین المللی در معرفی، وارد کردن و ازدیاد پایه ها و ارقام اصلاح شده جدید درختان میوه |
|
15 |
زنتیک و اصلاح انگور |
|
16 |
زنتیک و اصلاح گیلاس و آلبالو |
|