1 |
تعاریف و مفاهیم، مقدمه،اهمیت اصلاح و تولید بذر، اهداف و معرفی منابع درس |
|
2 |
تنوع ژنتیکی، اهمیت و کاربرد آن در اصلاح گیاهان باغی |
|
3 |
اصلاح و تولید بذر سبزی های خانواده بادنجان |
|
4 |
اصلاح و تولید بذر سبزی های خانواده کدوئیان |
|
5 |
شناخت بذر، مراحل شکل گیری و بلوغ بذر |
|
6 |
خصوصیات کیفی و خلوص بذر استاندارد |
|
7 |
ذخیره سازی بذر گیاهان باغبانی |
|
8 |
طبقات بذر، انواع ارقام و ثبت ارقام و گواهی بذر |
|
9 |
روشهای آزمون بذر گیاهان زینتی و سبزی ها |
|
10 |
فیزیولوژی و خواب بذر |
|
11 |
فرآوری بذر گیاهان زینتی و سبزی ها |
|
12 |
ثبت ارقام و گواهی بذر و طبقات بذر |
|
13 |
تولید مثل جنسی در گیاهان، روشهای گرده افشانی، باروری و شکل گیری بذر |
|
14 |
اصلاح و بذرگیری گیاهان زینتی با تکثیر بذری |
|
15 |
ثبت ارقام و گواهی بذر و طبقات بذر |
|
16 |
آزمون میان ترم |
|