| 1 |
تعاریف و مفاهیم، مقدمه، تاریخچه اصلاح درختان میوه، اهداف و معرفی منابع درس |
|
| 2 |
معرفی ژرم پلاسم بومی و خارجی، منشاء و منابع تنوع زنتیکی درختان میوه |
|
| 3 |
روش های گزینش ژنوتیپ ها و پایه های درختان میوه |
|
| 4 |
هیبریداسیون در درختان میوه، بررسی نتاج، گزینش |
|
| 5 |
شیمر،جهش، تنوع سوماکلونال، نرعقیمی، خود و دگرناسازگاری و کاربرد آن در اصلاح درختان میوه |
|
| 6 |
آشنایی با مراکز وخزانه های تولید نهال های اصلاح شده |
|
| 7 |
اصلاح برای مقاومت به تنشهای زیستی و غیر زیستی دردرختان میوه |
|
| 8 |
روش های اصلاح و ازدیاد و حفظ خلوص پایه های درختان میوه |
|
| 9 |
زنتیک و اصلاح درختان میوه دانه دار (سیب و گلابی) |
|
| 10 |
زنتیک و اصلاح درختان میوه هسته دار (گیلاس و آلبالو) |
|
| 11 |
زنتیک و اصلاح انار |
|
| 12 |
زنتیک و اصلاح سایر درختان میوه هسته دار |
|
| 13 |
زنتیک و اصلاح درختان گردو و بادام |
|
| 14 |
سمینار دانشجویان |
|
| 15 |
زنتیک و اصلاح انگور |
|
| 16 |
زنتیک و اصلاح گیلاس و آلبالو |
|