| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس تغذیه و کنترل وزن از مهمترین درس های دوره کارشناسی می باشد و تسلط بر این درس می تواند در زمینه توانمندسازی دانشجو در بازار کار به عنوان مربی بسیار حایز اهمیت باشد |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی با اصول تغذیه و مدیریت وزن |
| 3 |
روش تدریس |
تدریس توسط استاد درس و مشارکت فعال دانشجویی در مباحث |
| 4 |
منبع |
SPORT AND EXERCISE NUTRITION
MC ARDLE 2015 |
| 5 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان پایان ترم و کار کلاسی |
| 6 |
شایستگی های پایه |
گذراندن دروس پیش نیاز |
| 7 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با اصول تغذیه و مدیریت وزن |
| 8 |
وظایف دانشجو |
مشارکت فعال |
| 9 |
مواد و امکانات آموزشی |
فضای مجازی |