طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس تغذیه و کنترل وزن از مهمترین درس های دوره کارشناسی می باشد و تسلط بر این درس می تواند در زمینه توانمندسازی دانشجو در بازار کار به عنوان مربی بسیار حایز اهمیت باشد
2 هدف کلی آشنایی با اصول تغذیه و مدیریت وزن
3 روش تدریس تدریس توسط استاد درس و مشارکت فعال دانشجویی در مباحث
4 منبع SPORT AND EXERCISE NUTRITION MC ARDLE 2015
5 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم و کار کلاسی
6 شایستگی های پایه گذراندن دروس پیش نیاز
7 اهداف یادگیری آشنایی با اصول تغذیه و مدیریت وزن
8 وظایف دانشجو مشارکت فعال
9 مواد و امکانات آموزشی فضای مجازی