| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | آشنایی کلی با تغذیه ورزشی برای ورزشکاران حرفه ای |
| 2 | هدف کلی | آشنایی با جدیدترین مقالات و متد در تغذیه ورزشی |
| 3 | شایستگی های پایه | گذراندن دروس پیش نیاز |
| 4 | اهداف یادگیری | آشنایی با اصول کلی برنامه ریزی تغذیه ای در ورزش |
| 5 | روش تدریس | مرور مقالات به روز و بحث گروهی |
| 6 | وظایف دانشجو | مشارکت فعال در کلاس |
| 7 | منبع | مقالات به روز |
| 8 | نحوه ارزشیابی | کار کلاسی و امتحان پایان ترم |