| 1 |
آشنایی با اهمیت تغذیه در ورزش و سلامتی |
|
| 2 |
آشنایی با مقدمات تغذیه ورزشی |
|
| 3 |
معرفی گروه های مختلف غذایی و هرم غذایی |
|
| 4 |
آشنایی با چربی ها و نقش آنها در متابولسیم ورزشی |
|
| 5 |
آشنایی با پروتیین ها و نقش آنها در متابولسیم ورزشی |
|
| 6 |
آشنایی با کربوهیدرات ها و نقش آنها در متابولسیم ورزشی |
|
| 7 |
مرور مطالب گذشته |
|
| 8 |
آشنایی با روش های بهینه کاهش چربی بدن 1 |
|
| 9 |
آشنایی با روش های بهینه کاهش چربی بدن 2 |
|
| 10 |
کنفرانس دانشجو |
|
| 11 |
بررسی نوع تغذیه بر عملکرد ورزشی |
|
| 12 |
بررسی اهمیت کربوهیدرات برای عملکرد بهینه ورزشی |
|
| 13 |
بررسی اهمیت اسید های آمینه برای عملکرد بهینه ورزشی |
|
| 14 |
بررسی اهمیت اسید های چرب برای عملکرد بهینه ورزشی |
|
| 15 |
کنفرانس دانشجو |
|
| 16 |
مرور مطالب گذشته |
|
| 17 |
تغذیه قبل از تمرین و مسابقه |
|
| 18 |
تغذیه حین تمرین و مسابقه |
|
| 19 |
تغذیه بعد از تمرین و مسابقه |
|
| 20 |
مرور مطالب گذشته |
|
| 21 |
بحث آزاد |
|
| 22 |
بحث آزاد |
|