# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مروری بر مقدمات سوخت و ساز | |
2 | آشنایی با اهمیت تغذیه در ورزش و سلامتی | |
3 | آشنایی با روش های بهینه کاهش چربی بدن 1 | |
4 | آشنایی با روش های بهینه کاهش چربی بدن 2 | |
5 | بررسی نوع تغذیه بر عملکرد ورزشی | |
6 | تغذیه قبل از تمرین و مسابقه | |
7 | تغذیه قبل از تمرین و مسابقه | |
8 | تغذیه حین تمرین و مسابقه | |
9 | تغذیه بعد از تمرین و مسابقه | |
10 | تغذیه بعد از تمرین و مسابقه |