طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 فایل Pdf File
2 جایگاه درس در برنامه درسی دوره دروس پایه
3 هدف کلی اشنایی با انگل های بیماری زا که از طریق اب و مواد غذایی با منشا دام وطیور منتقل می شود
4 شایستگی های پایه اشنایی با بیولوژی جانوری
5 اهداف یادگیری اشنایی با بیولوژی، روش های انتقال ، تشخیص کنترل و پیشگیری بیماریهای انگلی منتقله از طریق اب و غذا
6 روش تدریس تدریس بدو صورت تیوری و عملی با تاکید بر شناسایی انگل های بیماری زا در حوزه بهداشت مواد غذایی
7 وظایف دانشجو تلاش در جهت بادگیری مطالب مطرح شده در این باره و همچنین مهارت در تشخیص میکروسکپی براساس مورفولوژی انگل های مورد نظر
8 منبع Foodborne Parasites (Ortega 2006)
9 مواد و امکانات آموزشی استفاده از روش اموزش مجازی بصورت on line , off line , و همچنین در صورت امکان اموزش عملی تشخیص اسلاید های اموزشی بصورت حضوری
10 نحوه ارزشیابی بصورت ارزیابی مستمر از طریق کوییز و امتحان پایان ترم