1 |
فایل |
Pdf File |
2 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
دروس پایه |
3 |
هدف کلی |
اشنایی با انگل های بیماری زا که از طریق اب و مواد غذایی با منشا دام وطیور منتقل می شود |
4 |
شایستگی های پایه |
اشنایی با بیولوژی جانوری |
5 |
اهداف یادگیری |
اشنایی با بیولوژی، روش های انتقال ، تشخیص کنترل و پیشگیری بیماریهای انگلی منتقله از طریق اب و غذا |
6 |
روش تدریس |
تدریس بدو صورت تیوری و عملی با تاکید بر شناسایی انگل های بیماری زا در حوزه بهداشت مواد غذایی |
7 |
وظایف دانشجو |
تلاش در جهت بادگیری مطالب مطرح شده در این باره و همچنین مهارت در تشخیص میکروسکپی براساس مورفولوژی انگل های مورد نظر |
8 |
منبع |
Foodborne Parasites (Ortega 2006) |
9 |
مواد و امکانات آموزشی |
استفاده از روش اموزش مجازی بصورت on line , off line , و همچنین در صورت امکان اموزش عملی تشخیص اسلاید های اموزشی بصورت حضوری |
10 |
نحوه ارزشیابی |
بصورت ارزیابی مستمر از طریق کوییز و امتحان پایان ترم |