طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 اهداف یادگیری دانشجو با گذراندن این درس قادر خواهد بود به این سوالات پاسخ دهد : تاریخ چیست؟ نسبت تاریخ با سایر علوم.تغییر در معنی و مفهوم تاریخ در گذر زمان. تفاوت میان تاریخ و علم تاریخ .همچنین دانشجو در باره این مسایل آگاهی خواهد یافت: مکتبهای تاریخی .شناخت مورخ و تاریخنگاری .انواع تاریخ نگاری .مفهوم فلسفه تاریخ .
2 روش تدریس بیان مسائل منطبق بر سرفصل در هر جلسه و مشارکت خواستن از دانشجویان در ارائه مطلب حین برگزاری کلاس درس و پاسخگویی به سوالات مرتبط با هر قسمت .
3 وظایف دانشجو انجام تکالیف محوله بررسی و ارائه کتب و مقالات معرفی شده در این درس
4 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم .فعالیت دانشجو در کلاس درس -امتحان میان ترم- کیفیت ارائه تکالیف
5 جایگاه درس در برنامه درسی دوره دانشجویان رشته تاریخ در بدو ورود به این رشته لازم است اطلاعاتی جامع و کلی درباره تاریخ و علم تاریخ و جایگاه این علم در معرفت بشری داشته باشند این درس به دانشجویان کمک خواهد کرد تا بدانند در چه رشته تحصیلی پذیرفته شده اند و این رشته چه ظرفیتی برای دادن آگاهی به آنها دارد .
6 هدف کلی شناخت کلی معنی و مفهوم تاریخ و آشنایی با تکامل علم تاریخ
7 شایستگی های پایه آشنایی نسبی دانشجو با ادبیات و تاریخ عمومی و فلسفه و علوم
8 منبع تاریخ در ترازو عبدالحسین زرین کوب تاریخ تاریخ نگاری در اسلام فرانتس روزنتال درآمدی بر روش پژوهش در تاریخ علیرضا ملایی توانی بازاندیشی تاریخ کیت جنکینز نقد تاریخی حبیب الله اسماعیلی منیر قادری آیین نگارش مقالۀ علمی پژوهشی دکتر محمود فتوحی دانش تاریخ در نزد عرب و نقش تاریخ نویسان ایرانی بر آن ؟ تاریخ نگاری در اسلام صادق سجادی، هادی عالم زاده فلسفۀ نظری تاریخ: مفاهیم و نظریه ها مجید کافی تاریخ در بستر جغرافیا گوردون ایست مبانی علم تاریخ حسین مفتخری فلسفۀ تاریخ، روش شناسی و تاریخ نگاری گروه نویسندگان تاریخ مورخ و نظریه، طرح مقدماتی یک دیدگاه محمد علی اکبری دانش تاریخ و تاریخ نگاری اسلامی حسن حضرتی روشهای پژوهش در تاریخ شارل ساماران