1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با مفاهیم اکولوژی و عوامل محیطی-اجتماعی و اقتصادی موثر در تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی، عوامل موثر بر امنیت غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
شناخت عوامل اجتماعی، محیطی، اقتصادی موثر بر غذا و وضعیت تغذیه و تعیین جایگاه کشاورزی در ایجاد سلامت جامعه و امنیت غذایی |
4 |
اهداف یادگیری |
تعیین شاخص های پویایی و ساختاری جمعیت موثر بر انتخاب غذا و ارائه راهکارهای بهبود تولید و مصرف پایدار غذا در سیستم های روستایی و شهری و ارزیابی وضعیت امنیت غذایی |
5 |
روش تدریس |
ارائه درس با استفاده از امکانات سمعی و بصری به صورت پاورپوینت، ارائه مقالات مربوط به هر موضوع و بحث در خصوص مطالب و سرفصل ها |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور منظم و فعال در کلاس، انجام تکالیف از جمله ارایه سمینار و شرکت در مباحث |
7 |
منبع |
مسعود نیا، ا. 1389. جامعه شناسی پزشکی.. انتشارات دانشگاه تهران .
آذری، س.، احمدی، ب.، باطبی، ع.، پورانصاری، ز.، شجاعی زاده، د.، فرزیانپور، ف.، مصباح، ا.، ناظمی، ل. و فتح آبادی، ج. 1382. سلامت همگانی و اکولوژی انسانی. انتشارات نسل فردا
نصیری محلاتی، م .؛ کوچکی ع.؛ رضوانی مقدم پ. و بهشتی.1380. اگرواکولوژی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد.
جهان و همکاران.1394. اگرواکولوژی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
درس به صورت تئوری و با استفاده از کامپیوتر و امکانات سمعی و بصری (ویدئو پروژکتور) ارائه میشود. |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزشیابی مستمر و شرکت در مباحث کلاسی 8 نمره ، تکالیف درسی و ارائه سمینار 7 نمره و امتحان پایان ترم 5 نمره |